2.1.18

απόγευμα σλίτζι: εκδήλωση + γλέντι (05/01)


«Μαμπέτι είναι η χαλαρή κουβέντα, όπως αυτή που κάνεις με δικά σου άτομα ένα ζεστό μεσημέρι μέχρι να πέσει ο ήλιος. Έτσι και ‘μεις, πιάνουμε την κουβέντα με όσους από εσάς έχουμε να πούμε κάτι, με την υπόσχεση να μην μείνουμε μόνο στα γραπτά».
(Από το πρώτο κείμενο, στο πρώτο τεύχος του εντύπου μας)

Ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη την υποσχεσή μας. Είστε όλοι καλεσμένοι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, στις 18.30 το απόγευμα στο Κομπρεμί στα Πετράλωνα.

Ξεκινάμε με μια δικά μας εκδήλωση, με αφορμή την έναρξη σταθερής έκδοσης του εντύπου μας "Μαμπέτι". Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: "Χτίζοντας τις δικές μας κοινότητες συνεργασίας". Θα πούμε δυο λόγια για το έντυπο και όλη τη διαδικασία, μερικά πράγματα για το σλίτζι γενικά, αλλά και ορισμένα για το πως βλέπουμε και λίγο πιο συνολικά κάποια θέματα. Όμως αυτά θα είναι απλά η εισαγωγή, ο βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί, γύρω από την έννοια της κοινότητας θεωρητικά και πρακτικά, με προοπτική να βγάλουμε μια στοιχειώδη άκρη.

Με το που τελειώσει η εκδήλωση θα ξεκινήσει το γλέντι, με τους ΖΕΥΚΙΝ στα όργανα να παίζουν παραδοσιακή-ρεμπέτικη μουσική. Θα υπάρχουν φυσικά φαγητό, ποτό και αρκετά αντίτυπα από ό,τι έχουμε βγάλει μέχρι τώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνεισφέρουν, ώστε να μπορούμε να υπάρχουμε και πέρα από το internet.

Να 'ρθείτε, με φίλους ή και μόνοι, κανένας λόγος για ντροπές, σας περιμένουμε.
Τα λέμε από κοντά.

Κομπρεμί, Δωριέων 26, Άνω Πετράλωνα
Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, 18.30

*Χάρτης για το μαγαζί.

**FB event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου